keyboard_arrow_down

fagligt miljø

Fagligheden er i fokus på IBG

På Ikast-Brande Gymnasium ønsker vi, at hver enkelt elev bliver så dygtig som overhovedet muligt.

Vi tror også på, at unge mennesker trives med at blive udfordret. Arbejdsformerne er mange og forskellige – nogle gange arbejder du alene, tit ved computeren, og ofte i projektgrupper. Vi ønsker, at du skal lære meget, få viden, og at du skal lære de kompetencer, der gør, at du kan bruge denne viden. Vigtigt er det, at du bliver selvstændig, kritisk og innovativ. Og det skal du lære at blive, når du arbejder for dig selv, eller når du indgår i et fællesskab.

Og husk så, at det skal være sjovt at blive klog. Derfor giver vi særlige tilbud til de elever, som har særlige evner eller talenter. Talentudviklingen er i centrum, i sprogene og i de naturvidenskabelige fag.

På Ikast-Brande Gymnasium kan vi tilbyde dig dygtige og engagerede lærere, fremragende bygninger og faciliteter. F.eks. er skolen second to none, når vi taler om IT, skolen har laboratorier, undervisningslokaler, studietorve, auditorium og multisal. Hvis du er interesseret i musik og idræt, kan du programmere din egen musik og indspille den, du kan klatre på væg, cykle på mountainbike og ro i skolens egne kajakker.

 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os...
 

Grethe Munkvold Qvist

Sekretær

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Grethe Munkvold Qvist


IKAST-BRANDE GYMNASIUM
Bøgildvej 6, DK-7430 Ikast   •   phone +45 9715 3611   •   mail ig@ikast-gym.dk   •    mail sikker(secure) mail

Kontortid:
Man-tors 8:00-15:00 og fredag 8:00-14:00

keyboard_arrow_up