Egenbetaling

Som elev på Ikast-Brande Gymnasium er der visse udgifter, der skal dækkes af egenbetaling.

Ekskursioner

Alle elever skal påregne en udgift til ekskursioner på cirka 1000 kr. for hele forløbet herunder evt. en tur til København. Beløbet skal dække alle elevudgifter bortset fra mad og lommepenge.

Studierejser

Alle elever skal påregne en udgift til studierejser på ca. 4000 kr. Beløbet skal dække alle elevudgifter bortset fra mad og lommepenge. Den enkelte klasse kan efter aftale mellem skole og forældre fravige dette loft i forbindelse med særlige internationale aktiviteter.

egenbetaling

Specielt for studieretninger

Globalisering - demokrati og medborgerskab

For elever på studieretningen Globalisering - demokrati og medborgerskab skal der dog påregnes udgifter på op til ca. 9.000 kr. på grund af klassens tur til North Carolina, USA, i 2g.

Super-Science og Biotek

For elever på studieretningerne Super-Science og Biotek skal der dog påregnes udgifter på op til ca. 4.500 kr. på grund af klassernes tur til Island i 2g

Kinesisk i studieretningen

For elever med kinesisk i studieretningen skal der dog påregnes udgifter på op til ca. 9.000 kr. på grund af studierejse til Kina i 2g. (Elever med kinesisk som andet fremmedsprog vil blive tilbudt denne tur).