keyboard_arrow_down

Så skal der slingres ned ad Vestergade med de vilde kaniner

Der er Gnags på programmet, når musicalen Burhøns løber af stablen til februar. Musicalen, der er spækket med Gnags-numre, handler om Hans, som bor hos sine forældre på en burhønsefarm i Nordjylland. Hans tager til Aarhus for at studere og her møder han Rita, der er med i aktivistgruppen ”De vilde kaniner”. Sød musik opstår og konflikter bryder ud i takt med, at Hans isolerer sig med Rita og aktivistgruppen i det farverige studentermiljø i Aarhus.

Billetter koster 120 kr. (ungdomsbilletter 80 kr.) og kan købes her:

www.ikast-gym.safeticket.dk/events

Datoer

Søndag d. 3/2. Forestillingen begynder klokken 17:00 (Der kan købes kaffe og kage på skolens fællesareal fra klokken 15:00.)

Mandag d. 4/2. Forestillingen begynder klokken 19:30 (Der kan købes mad og drikke på skolens fællesareal fra klokken 17:30.)

Du kan naturligvis også købe øl, vand og vin i baren før forestillingen og i pausen.

Vi ses i Quben!