Fællesskabet vandt til sidst

Tirsdag aften leverede musikeleverne på Ikast-Brande Gymnasium en smuk forårskoncert i Quben

Udgivet:29. april 2022, 14.00

Læsetid:1 minut

Eleverne spillede alt fra Kashmir til Lis Sørensen, Anne Linnet og Tøsedrengene.

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

2 år siden

KONCERT 16 smukke, danske hits blev i aftes fremført af musikeleverne på Ikast-Brande Gymnasium. Skuffelsen var stor, da gymnasiet i vinter måtte aflyse den ellers så traditionsrige musical for andet år i træk på grund af coronapandemien. Derfor var det en forløsning for eleverne, for gymnasiet og for hele Ikast-Brande, da de unge mennesker i aftes kunne stille sig op give et brag af en forårskoncert som plaster på såret.

- Vi har fået en fornemmelse af den her følelse, som vi har hørt, opstår under en opsætning af en musical, hvor man er rigtig meget sammen i flere uger. Det er skønt at få lov til at give koncert, så det er jeg taknemmelig for, lød det fra 19-årige Camilla Krath, som skulle have haft en af hovedrollerne i musicalen »H.C. Andersen - der var engang«.

Musiklærer Kirsten Christiansen dirigerede og modtog efter koncerten en stor hyldest fra sine elever. Foto: Malene Tswai
Camilla Krath skulle have haft en af hovedrollerne i musicalen. I aftes sang hun til gengæld en flot solo i form af Danser med Drenges »Hvor længe vil du ydmyge dig«.