Elevtrivsel

I 2019 blev der gennemført en elevtrivselsundersøgelse (ETU) for alle skolens elever.

Undersøgelsen omfatter også elevernes opfattelse af det fysiske og sociale miljø på skolen.

Elevtrivsel er en vigtig del af Ikast-Brande Gymnasiums strategi, hvor det blandt andet hedder:
Elevtrivslen er i centrum for IBG's bæredygtighed. Målsætningen er fremragende trivsel for elever og ansatte. Trivslen skal fremmes ad mange veje. Den grundlæggende holdning til elever og ansatte fremgår af skolens kerneværdier og af skolens kultur. Sammen vil vi skabe en stimulerende, udfordrende og udviklende skole med et ambitiøst, fagligt læringsmiljø.

Du kan se resultatet af undersøgelsen her:  Uddannelsesstatistik