Håndtering af coronavirus på IBG

Særlig indretning af undervisningen

• Elevernes klasse/valghold er udgangspunktet for alle aktiviteter på skolen og alle klasser har faste klasselokaler og opholdsområder.
  • Eleverne må på holdene (både klassehold og valghold) gerne sidde ved siden af hinanden i klasselokalet. Andre steder på skolen skal der fortsat holdes minimum 1 meters afstand (2 meters afstand i særlige situationer)
  • Ved afvigelse af 1 meters afstand, skal der være øget fokus på hygiejne og på ansigt-til-ansigt kontakter.
  • Pauser og frikvarterer foregår ligeledes klassevist. Skolen sørger for, at elevernes aktiviteter i videst muligt omfang foregår inden for klassen.

Covid19

Retningslinjer

Ved mistanke om eller symptomer på coronavirus

Bliv hjemme, hvis:

• du har symptomer på sygdom. Symptomer på coronavirus er: hoste, feber, ondt i halsen, muskelsmerter, vejrtrækningsbesvær, hovedpine.
  • der er personer i din husstand, der er konstateret smittet med coronavirus.
  • du er i en risikogruppe (kontakt din studievejleder).
  • du har rejst/opholdt dig i et risikoområde inden for de seneste 14 dage.

Hvis du får symptomer på coronavirus, mens du er på skolen, skal du tage hjem og kontakte egen læge med henblik på en vurdering af dine symptomer.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er smittet med coronavirus?

Hvis du får konstateret smitte med coronavirus, skal du straks give besked til skolen på tlf.: 97153611.

Uden for skolens åbningstid kontaktes rektor, Marianne Dose Hvid, på mobil: 40819891 alternativt kontaktes vicerektor, Ulrik Rønne Antonsen, på mobil: 20932610.

Du skal blive hjemme indtil 48 timer efter, at du har haft de sidste symptomer på coronavirus.

Håndtering af smittetilfælde med coronavirus på IBG

Ved påvisning af tilfælde med bekræftet COVID-19 vil det blive afklaret, om der er sket en større smittespredning og udbrudshåndtering iværksættes med hjælp fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det vil blive vurderet, om nogen i klassen eller på holdet kan betragtes som ”nære kontakter” og derfor skal blive hjemme i selvisolation, indtil der foreligger en test for COVID-19, der er negativ.

I sådanne tilfælde vil klasser/hold kunne blive hjemsendt, og skolen kan i yderste konsekvens blive helt eller delvist lukket ned.

Nødundervisning

Har du coronavirus skal du modtage nødundervisning, og dit fravær bliver ikke registreret.

Elever skal blive hjemme i 14 dage efter en ikke-nødvendig rejse til lande, som det frarådes at besøge, og modtager i denne periode ikke nødundervisning.

Du kan få svar og orientere dig yderligere på den fælles myndighedshotline: 70 20 02 33
eller på hjemmesiden:
www.sst.dk/coronavirus