Brug af mundbind på IBG

Der er krav om brug af mundbind, når man færdes på skolen. Dog ikke når man er inde i klassen og deltager i undervisningen samt når man fx spiser.

Hvis man mener, at man er undtaget fra kravet om mundbind pga. fx helbredsårsager skal man kontakte LL/UA/GP for at få vurderet, om man er fritaget.

Husk at smide dine brugte engangsmundbind i skraldespanden, så de ikke havner i naturen. :)

Coronapas

Der er krav om at kunne fremvise et gyldigt coronapas. Der foretages tjek flere gange ugentligt. Coronapas kan opnås ved negativt testresultat (72 timer PCR og 48 timer ved kviktest), vaccination eller immunitet pga. tidligere smitte (mellem 14 og 180 dage efter positiv test).

Coronapas kan fx dokumenteres med appen ”Coronapas ” eller på anden vis, hvor det tydeligt fremgår, at det er elevens egen dokumentation.

Man er undtaget for kravet om coronapas, hvis man er testet positiv indenfor de sidste 14 dage. Dog skal man selvfølgelig være ude af isolation dvs. 48 timer uden symptomer eller 7 dage efter den positive test, hvis man ikke har haft symptomer.

Covid19

Retningslinjer

Ved mistanke om eller symptomer på coronavirus

Bliv hjemme, hvis:

• du har symptomer på sygdom
  • du er syg

Testanbefalinger

Alle opfordres til ugentligt at tage to test. Kontakt skolen ved positiv test (skriv til UA/LL/GP)

Nære kontakter

Man er nær kontakt til en smittet, hvis man bor sammen med en smittet eller har delt værelse. Der er forskellige regler for håndtering af nære kontakter afhængigt af, hvor mange gange man er vaccineret. Kontakt skolen ved tvivl (skriv til UA/LL/GP).

Øvrige kontakter

Hvis man har været sammen med en smittet, men ikke delt værelse/husstand, så er man øvrig kontakt. Elever, der identificeres som øvrige kontakter, opfordres til at få taget en kviktest (evt. selvtest) med det samme og en kviktest (evt. selvtest) på 4. dagen efter sidste kontakt til den smittede person. Hvis I har været i skole sammen med en smittet får I besked i Lectio.

Isolation

Man bør kun isolere sig, hvis man er nær kontakt til en smittet (dvs. der er smitte i hjemmet), man er smittet eller har symptomer.

Undervisning ved isolation

Når man ikke fysisk er til stede til undervisning, får man fravær. Man må gerne aftale med en klassekammerat, at man kan være med på computeren, så man bedre kan følge med i den undervisning, man går glip af.

Webtilgængelighed
Tilgængelighedserklæring