keyboard_arrow_down

elitesport

Sport og uddannelse på højeste niveau

Om elitesport på IBG

På Ikast-Brande Gymnasium giver vi dig mulighed for at tage en ungdomsuddannelse samtidig med, at du dyrker elitesport. Som eliteidrætsgymnasium har vi mange års erfaring med at hjælpe elever til at få sammenhæng i hverdagen, så du kan præstere i både sport og skole. Uanset hvilken uddannelse du vælger, har du mulighed for skemalagt morgentræning tre gange om ugen uden at gå glip af undervisning.

Vælg mellem:

Samarbejdspartnere

Ikast-Brande Gymnasium har mere end 20 års erfaring med elitesportsudøvere og vi arbejder løbende på at udvikle samspillet mellem elitesport og uddannelse på højeste niveau.

Derfor samarbejder vi også med en række aktører inden for eliteidrætten for netop at kunne tilbyde vores sportselever de bedste muligheder for at dyrke deres sport og samtidig få en uddannelse – uden at gå på kompromis med nogen af delene.

"Jeg har altid været glad for at gå i skole, så det var oplagt for mig at tage en HF sideløbende med min fodboldkarriere. Man bliver nødt til at tænke worst case. Det er også noget mine forældre har mindet mig meget om. Med en FCM HF fik jeg plads til både fodbold og uddannelse."

Pione Sisto, FCM HF-student

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os...
 

Thomas Søbye

Sportskoordinator

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Thomas Søbye

Tonje Kjærgaard

Sportskoordinator

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Tonje Kjærgaard


IKAST-BRANDE GYMNASIUM
Bøgildvej 6, DK-7430 Ikast   •   phone +45 9715 3611   •   mail ig@ikast-gym.dk   •    mail sikker(secure) mail

Kontortid:
Man-tors 8:00-15:00 og fredag 8:00-14:00

Webtilgængelighed
Tilgængelighedserklæring

 

keyboard_arrow_up