keyboard_arrow_down

FCM HF

Et uddannelsesforløb udviklet sammen med FCM's akademi

Om FCM HF

I tæt samarbejde med FC Midtjyllands fodboldakademi har Ikast-Brande Gymnasium udviklet et særligt toårigt HF-forløb, der henvender sig til dig, der som stortalent på banen vil både fodbold og uddannelse.


Tilrettelæggelsen giver dig de optimale muligheder for at udvikle dit fodboldtalent, idet den giver plads til, at du kan træne i den normale skoletid.

Thomas Søbye og Tonje Kjærgaard (Sportskoordinatorer) og trænerne sikrer, at der er en tæt daglig kontakt mellem din skole og din klub. Ved uddannelsens afslutning kommer du ud med en fuldgyldig HF-eksamen, hvor der ikke er gået på kompromis med uddannelsens kvalitet.

FCM HF er forbeholdt elever fra FC Midtjyllands fodboldakademi

Tilrettelæggelse

Forløbet er tilrettelagt således, at der skal være plads til træning af varierende mængde i skoleskemaet.

Filosofien er, at der skal være plads til morgentræning i skoleskemaet. Derfor vil du have klubaktivitet mandag, tirsdag og torsdag morgen. Enkelte af dine fag kan blive tilrettelagt som f.eks. turboforløb. Du vil komme til at gå i klasse med HF-elever, der tager en HF på normale vilkår.

Nøgleordet for dig og for skolen er fleksibilitet. Målet er, at du får muligheden for den samme kvalitet som alle andre kursister. Udover skemaet består fleksibiliteten i, at vi hjælper dig med at følge med i undervisningen – også selvom du skal være væk i længere tid på grund af fodbolden – ved hjælp af netbaseret undervisning, planlægning af lektielæsning under opholdet eller korte opsamlingsforløb.

Til venstre kan du se, hvordan et skema kan se ud.

"Da jeg valgte uddannelse var det vigtigt for mig, at der var plads til min sport på min uddannelse. Det er der på FCM HF med blandt andet tre morgentræninger om ugen, der ikke går ud over undervisningen. Når jeg var afsted på træningsophold eller til turneringer, kunne jeg være med i undervisningen via Skype og lærerne er gode til at tilrettelægge lektier og opgaver, så man ikke kommer alt for meget bagud."

Gustav Isaksen, FCM HF-student

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os...
 

Thomas Søbye

Sportskoordinator

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Thomas Søbye

Tonje Kjærgaard

Sportskoordinator

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Tonje Kjærgaard


IKAST-BRANDE GYMNASIUM
Bøgildvej 6, DK-7430 Ikast   •   phone +45 9715 3611   •   mail ig@ikast-gym.dk   •    mail sikker(secure) mail

Kontortid:
Man-tors 8:00-15:00 og fredag 8:00-14:00

Webtilgængelighed
Tilgængelighedserklæring

 

keyboard_arrow_up