keyboard_arrow_down

dimission

Årets festligste dag på IBG

Dimission 2021

Årets festligste dag bliver naturligvis en smule anderledes i år.

Dimissionen afholdes fredag d. 25. juni klokken 10:30

Seancen bliver kortere end normalt, men det præcise sluttidspunkt er ikke fastlagt endnu. Det bliver dog ikke senere end kl. 12:30.

Til dimissionen må hver student have to gæster med.

Nu nærmer vi os den store dag og rammerne om arrangementet er så småt på plads. Dimissionen foregår i to etaper.

Første etape afholdes i Quben, hvor årets dimittender samles. På grund af forsamlingsforbuddet må hver dimittend kun have én forælder med i Quben. Til gengæld må den anden forælder følge med via livestream et andet sted på skolen. Lokaleoversigt kommer her på siden snarest muligt.

Når festlighederne i Quben er overstået mødes dimittender og forældre klassevis til anden etape, hvor der vil være overrækkelse af eksamensbeviser. Herefter er der studenterkørsel.

Studenterkørsel

Der er anvist parkeringspladser til studentervognene i gåafstand fra skolen. Det er vigtigt, at jeres vogn parkerer på den anviste plads, og at I følger de anviste ruter ud til vognene.
I kan se en oversigt over pladserne her: Parkering studentervogne

Husk: I skal kunne fremvise gyldigt coronapas. Ikast-Brande Gymnasium er røgfrit – også udenfor.

Vi glæder os til at fejre jer. :)

Webtilgængelighed
Tilgængelighedserklæring