keyboard_arrow_down

IBG Fodbold

Et enestående tilbud til passionerede fodboldspillere

Om IBG Fodbold

Er du en øvet fodboldspiller, der elsker at spille fodbold, og har du ambitioner om både personlig og sportslig udvikling samtidig med, at du uddanner dig?

Så har vi et enestående tilbud til dig.

Ikast Brande Gymnasium tilbyder morgentræning på højt niveau tre gange om ugen - for både piger og drenge. Til træningen har vi knyttet en A-licens fodboldtræner, der gennem samtaler også vil afdække dine personlige mål og ambitioner. Træningerne vil både være af teknisk og fysisk karakter og der vil være mulighed for gæstetrænere fra FCM. Desuden vil du kunne få testet din form i skolens topmoderne idrætsfysiologiske testcenter Qtest.

På IBG-fodbold vil du blive en del af Sportstar College Ikast-Brande - enten som hjemmeboende eller med værelse på college. Ansøgning og optagelse sker via Sportstar College Ikast-Brande.

På IBG Fodbold er der frit klubvalg, så du behøver ikke være tilknyttet en lokal fodboldklub.

keyboard_arrow_down

"Jeg er vildt glad for, at jeg har valgt IBG Fodbold. Det er en fed måde at kombinere sport og skole på. Jeg vil gerne kunne leve af at spille fodbold, men jeg er også realistisk. Det er vigtigt at have en uddannelse, at falde tilbage på. Personligt prioriterer jeg skolen og fodbold lige højt, så det er perfekt for mig, at der er et uddannelsestilbud, hvor der er så meget plads til sporten. Vi har tre ugentlige morgentræninger i vores skema og skolen er meget fleksibel, når man f.eks. skal til landsholdssamlinger eller lignende."

Laura Holt Kjærgaard, IBG Fodbold

Tilrettelæggelse

Forløbet er tilrettelagt således, at der er plads til morgentræning i skoleskemaet tre gange om ugen.

Nøgleordet for dig og for skolen er fleksibilitet. Målet er, at du får muligheden for den samme kvalitetsuddannelse som alle andre elever. Vi tager individuelle hensyn og kan fx hjælpe med at tilrettelægge ekstraundervisning og flytte eksaminer.

Til venstre kan du se, hvordan et skema kan se ud.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os...
 

Thomas Søbye

Sportskoordinator

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Thomas Søbye

Tonje Kjærgaard

Sportskoordinator

phone+45 9715 3611

mailE-mail

Tonje Kjærgaard


IKAST-BRANDE GYMNASIUM
Bøgildvej 6, DK-7430 Ikast   •   phone +45 9715 3611   •   mail ig@ikast-gym.dk   •    mail sikker(secure) mail

Kontortid:
Man-tors 8:00-15:00 og fredag 8:00-14:00

Webtilgængelighed
Tilgængelighedserklæring

 

keyboard_arrow_up