Robotter og apps på skemaet

07.11.2019

Fuld fokus på byggerietFuld fokus på byggeriet

Informatikholdet, der både består af 3g'ere, 2HF'ere og EUX-elever har leget med robotter.

Eleverne har bygget, programmeret og testet Lego Mindstorms robotter. Det er en del af undervisningen i faget informatik. 
 
Informatik er et nyt fag på IBG, der handler om IT i alle afskygninger og eleverne har netop afsluttet et forløb, hvor de selv har designet og udviklet apps. Faget præsenterer IT som et kreativt skaberfag, hvor eleverne kommer til at beskæftige sig med både programmering, interaktionsdesign og teknologiens samfundsmæssige betydning.

Informatik handler også om, hvad internettet er for noget, hacking og sikkerhed, Google, Facebook og Snapchat. Andre mulige forløb kunne være sporing af brugere på internettet, programmering af computerspil eller hjemmeside. 

Faget skal derudover også gerne give eleverne en fornemmelse for alle de spændende IT-uddannelser, det er muligt at vælge med en studentereksamen i hånden som eksempelvis kandidat i digital design og interaktive teknologier, informationsvidenskab eller diplomingeniør med speciale i informations- og kommunikationsteknologi.
 
Se oversigten over samtlige IT-uddannelser her: 
Future people -  www.futurepeople.dk
 

keyboard_arrow_up